TAK architecten

TAK architecten
Vestiginig Delft:
Zocherweg 2a
2613 ZV DELFT
Tel: 015-2125903
Fax: 015-2125664
Vestiging Arnhem:
Van Oldenbarneveldtstraat 92-2
6827 AN ARNHEM
Tel: 026-4426750
Fax: 026-3702460

E-mail: info@takarchitecten.nl

Website: www.takarchitecten.nl

Bureauprofiel

TAK architecten heeft opdrachten in portefeuille op het gebied van restauratie, nieuwbouw en onderzoek. Momenteel ligt de nadruk op restauratie respectievelijk renovatie en hergebruik en hebben onderzoek en kennis onze nadrukkelijke aandacht. Met een enthousiast team van 25 mensen, verdeeld over onze vestigingen in Delft en Arnhem, wordt gewerkt aan zeer uiteenlopende opdrachten. Zowel woonpanden, stations, kastelen en fortificaties als objecten op het gebied van industrieel-, waterbouwkundig- en religieus erfgoed behoren tot het opdrachtenpakket.

Waar het ons cultureel erfgoed betreft, willen wij op de eerste plaats zorg dragen voor behoud en instandhouding van ons architectonisch verleden. Daarbij willen wij echter niet uit het oog verliezen dat een monument niet alleen een verleden heeft maar ook een toekomst verdient waarvan de levensvatbaarheid gegarandeerd is.

Door zowel restauratiedeskundigheid als kunst- en bouwhistorische kennis binnen ons bureau worden eventuele ingrepen in een monument goed overwogen ontworpen en krijgen ze een strakke begeleiding bij de uitvoering. De ervaring met zowel historische- als moderne bouwwijzen maakt het mogelijk een optimale balans te vinden tussen verantwoord restaureren en het creëren van verrassende mogelijkheden bij hergebruik.

Voor nadere informatie over ons bureau verwijzen wij u graag naar onze website: www.takarchitecten.nl

 

 

terug