VAWR aanwezig in kennisstraat Restauratiebeurs 2015

Geïnteresseerden, gepassioneerden en professionals die zich bezig houden met erfgoed konden al hun vragen stellen over
restauratie, onderhoud en herbestemmen van monumenten in de Kennisstraat op de Nederlandse Restauratiebeurs.

De ‘monumentale’ Kennisstraat op de Restauratiebeurs bood volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de Rijksdienst voor het
Cultureel Erfgoed, het Nationaal Restauratiefonds, de Belastingdienst, de Vereniging Architecten Werkzaam in de Restauratie, Monumentenwachten, Vakgroep Restauratie, Nationaal Restauratie Centrum, de Stichting Restauratie Atelier Limburg, Netwerk Steunpunten Cultureel Erfgoed,  en Hogeschool Utrecht.

Bezoekers konden bij de stand van de VAWR zich oriënteren op ERM-erkende architectenbureau's voor hun Erfgoed-project en in gesprek gaan met de architect-leden over de verschillende facetten die bij restauratie, onderhoud en herbestemming aan de orde komen. Daarnaast was de stand een gezellig samenkomen van leden en externe partijen.

De Nederlandse Restauratiebeurs vond plaats op 16, 17 en 18 april 2015. Dit keer in het monumentale 1931 Congrescentrum, vroeger een veemarkthal, in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De Restauratiebeurs is een bruisend evenement waar liefhebbers en professionals van monumenten elkaar informeren en inspireren.

Ga voor meer informatie naar www.restauratiebeurs.nl

terug
YPOS Internettoepassingen