Arco Architecten

Bureaugegevens

Donkere Gaard 1-4 
3421 AS Oudewater
Telefoon 0348 - 56 16 07
Email info@arcoarchitecten.nl


Bureauprofiel

Arco Architecten is een gedegen, creatief en allround ingenieurs- en architectenbureau met een specialisatie in herbestemmingen, planmatig onderhoud en restauraties. 

Het bureau begeleidt alle facetten van het restauratieproces van haalbaarheidsonderzoek tot en met oplevering, en kan dit combineren met een ruime ervaring in nieuwbouwprojecten hetgeen bij herbestemmingen een voordeel is. Daarnaast heeft het bureau een ruime ervaring in het restaureren of herbestemmen van een grote variatie aan gebouwtypen zoals woningen, landhuizen, boerderijen, bruggen en industrieel- en religieus erfgoed. 

Het bureau wil op een eigentijdse doch respectvolle wijze omgaan met de gebouwde omgeving in het algemeen en met het historische erfgoed in het bijzonder. Het vakmanschap van de architect, materiaalgebruik en detaillering en een goede budget- en planningbeheersing worden ingezet om de oorspronkelijke waarde en het karakter van het object te bewaren of te versterken. 

Arco Architecten heeft in de loop van de tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd van specialisten, die kunnen bijstaan in advisering en co√∂rdinatie van restauraties en in de omgang met cultureel erfgoed. Het is een allround gesprekspartner voor particulier, ondernemer en instelling. 

Voor meer informatie zie www.arcoarchitecten.nl


terug